1. Om
2. Skribenter
3. Frågor och svar

Geeknytt bildades i Juli 2013, eftersom vi tyckte att det saknades en rejäl blogg för allt som har med nörderi att göra. Spelsidor finns det många av, likaså teknikbloggar. Men ingenting som behandlar allt som får en att riktigt dregla av ”måste ha!”-känslor. Det ska vi ändra på här.

Målet med sidan är väl i princip att det ska bli stället dit man vänder sig för att få sin dagliga dos av spelnyheter, samlarprylar, teknik och annat häftigt.

Skribenter

danielwernergeek

Daniel är sidans skapare och är, föga förvånande, själv en stor nörd. Han bor i Stockholm med sambo och ond katt. När han inte jobbar som nätverkstekniker på en känd ISP så hänger han förmodligen vid datorn, antingen spelandes eller planlöst slösurfandes.

Han har älskat nördigheter så länge han kan minnas. Allt från spel (mamman köpte ett NES på tidigt 90-tal och klarade Super Mario Bros när han sov – mycket traumatiskt) till samlarsaker (figurer, spelmemorabilia, osv.)

Gamingalias: Ultima
Favoriter: Blizzards spel, Lego, miniatyrorcher, Star Wars, tacos, skedande, och routing.

Frågor och svar (klicka för att expandera)
  • A: Trevligt! Kontakta mig här och berätta mer. 🙂 En liten sak bara: Jag kommer aldrig att publicera sponsrade inlägg såvida de inte är väldigt relevanta för temat.

  • A: Först och främst: Förlåt! Jag försöker alltid att ge lämpligt erkännande till ägaren till t.ex bilder. Jag använder aldrig medvetet material som jag vet inte får delas. Kontakta mig här (med något slags bevis att innehållet ägs av dig) så löser vi det. Jag tar antingen bort materialet eller länkar till dig, beroende på vad du vill.

  • A: Hej! Läget?